Een blik terug op het feestweekend

Beste tennisvrienden!

Het laatste weekend van augustus viel er héél wat te beleven op jouw favoriete tennisclub!

Na het afsluiten op vrijdagavond, met Let’s Croque, hadden we op zaterdag ons dubbelevent waarbij 32 deelnemers konden inschrijven. We speelden 3 dubbels met verschillende partners en tegen verschillende duo’s. De punten werden per persoon genoteerd en op het einde van de namiddag mochten we 5 prijzen schenken waaronder 3 bonnen van onze tennisspeciaalzaak.

1ste prijs voor Filip De Lausnay
2de prijs voor Ghislain Deliaert
3de prijs voor Charlotte van Boven
4de prijs voor Didier Peynsaert

5de prijs voor Frank Deleyn

Op zondag 29 augustus werd een spannende finaleronde gespeeld van het goeleverstornooi. Proficiat Didier en Walter, als winnaar maar een dikke pluim eveneens aan Firmin en Luc.

Na wat overheerlijke broodjes s’middags was het moment aangebroken voor onze jeugdspelers. Het weer zat een beetje tegen, maar de sfeer daarentegen zat er helemaal in!
Bravo en bedankt aan alle deelnemers. We hebben doorheen het weekend heel wat leuke matchen gezien. Bedankt aan alle helpende handen die van dit weekend een TOP weekend hebben gemaakt en een speciale dank je wel aan Luc voor de mega super lekkere worstenbroodjes! 😋 Filip bedankt voor de organisatie van het goeleverstornooi. Je bent een kei in het leiden van dit toernooi.
Beste TC Laarnevrienden… we zetten de traditie verder, dus zet alvast het laatste weekend van augustus in jouw agenda en zorg dat je erbij bent.