Het is zover…de club opent op 1 april!

Beste tennisvrienden!

Het is zover! We hebben goed nieuws!

Vanaf donderdag 1 april kunnen jullie
tennissen op TC Laarne,
indien de weersomstandigheden het toelaten uiteraard.

Terwijl het zomerseizoen in principe start tegen het einde van de paasvakantie, zijn wij verheugd de pleinen alvast ter beschikking te kunnen stellen.

De komende dagen zullen wij de terreinen nog verder walsen
voor optimaal tennisplezier het komende seizoen.

WELKOM bij TC Laarne!

Reserveren is verplicht en doe je makkelijk online via de link op onze website die je doorverwijst naar
www.mijnterrein.be . Inloggen doe je met jouw mailadres of lidnummer. Het wachtwoord werd eerder door TennisVlaanderen gemaild en kan je eenvoudig aanpassen eens ingelogd. Je kan ook gebruik maken van de “Tennis Vlaanderen” app.

Hoe reserveer je een terrein op tennisclub Laarne via de website van Tennis Vlaanderen? Klik op bovenstaande foto om de handleiding te raadplegen.

Ondervind je moeilijkheden, dan kan je ons uiteraard ook telefonisch contacteren op 0468/51 09 29. Wij helpen je graag verder!

Eindelijk maar PLAY SAFE & GO…

Er kan eindelijk getennist worden in Tennisclub Laarne vanaf 1 april 2021. En daar zal iedereen ongetwijfeld enorm blij mee zijn. Ook wij! Naar dit moment hebben we toegeleefd. Wij zijn dan ook verheugd jullie te verwelkomen op TC Laarne, zeker na deze uitzonderlijk moeilijke en lange winterperiode. Laat ons ervan genieten om terug een balletje te kunnen slaan, laat ons genieten van het weerzien, maar laat ons het vooral veilig houden.

In de huidige corona-omstandigheden is het een uitdaging dat we met z’n allen de opgelegde coronaregels strikt opvolgen. Wij rekenen erop dat iedereen zich gedisciplineerd houdt aan de richtlijnen.

Laten we samen ons steentje bijdragen in de strijd tegen Corona.

We brengen graag een aantal regels speciaal onder jullie aandacht, omdat we ze zeer belangrijk vinden en we zullen toezien op een correcte naleving ervan. Alleen dan kunnen we hopen op nog meer tennisplezier.

Lees daarom onze algemene regels na
via deze link : https://tclaarne.be/covid-19-maatregelen/

Weet ook dat van zodra je de club betreedt,
je akkoord gaat met de Play Safe & Go regels en dat je zelf verantwoordelijk bent voor eventuele overtredingen!

Tot gauw?

Zijn er vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om ons te contacteren, hetzij per mail op tennisclub@tclaarne.be, hetzij telefonisch op 0468 / 51 09 29.

Groetjes, Kris & Mieke

Via facebook houden wij onze leden op de hoogte. Dus wie ons nog niet volgt op facebook, klikt best even op onderstaande link. “Like” onze pagina en mis geen nieuwtjes meer!