Word nu lid en ontvang een geschenk

Wij nodigen je graag uit om lid te worden van TC Laarne. De eerste 100 inschrijvingen, belonen wij graag met een geschenk!

Een woordje uitleg bij de inschrijvingen :

De abonnementen ontdek je hier.

Kies jouw abonnement en via de link, “Nu lid worden” word je doorverwezen naar de website van Tennis Vlaanderen waar je jouw gegevens kunt invullen. Uiteraard mag je ons ook een mailtje sturen naar tennisclub@tclaarne.be ter bevestiging van het abonnement. Indien wij jouw inschrijving dienen te voltooien, dan vragen wij je ons volgende gegevens te bezorgen :

Naam :

Voornaam :

Geboortdatum :

Geslacht :

Straat en huisnummer :

Postcode en woonplaats :

GSM-nummer :

Vast nummer :

E-mail :

Rijksregisternummer :

Maar er is meer! … De eerste 100 inschrijvingen én betalingen, belonen wij graag met een tube ballen naar keuze* en een flinke korting op onze bespanservice*. Je betaalt slechts 5€ voor een bespanservice uitgevoerd voor 31/3/2021.

*Je ontvangt jouw geschenk enkel op vertoon van een bon, die jou wordt toegestuurd per mail na ontvangst van jouw betaling.

Deze actie is enkel geldig voor de eerste 100 inschrijvingen met volledige betaling van hun lidgeld en bij aankoop van een abonnement vanaf 100€ (hetzij voor volwassenen, jongvolwassenen of avondjeugd en met een maximum van 2 tubes en bespanservices per gezinsabonnement).

Wij hopen jullie binnenkort te mogen verwelkomen op onze club!

Heeft u vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om ons te contacteren, hetzij per mail op tennisclub@tclaarne.be, hetzij telefonisch op 0468 / 51 09 29.

Graag tot dan! Groetjes, Kris & Mieke

4 Comments

 • johan decloedt Posted 9 januari 2021 14:13

  Dag Mieke en Kris, je mag ons noteren al leden, maar we zijn niet onmiddellijk geïnteresseerd in lid worden van tennis vlaanderen. Kan dit ? groetjes, JOhan & Pascale

 • tennisclublaarne Posted 10 januari 2021 08:13

  Dag Johan en Pascal, bedankt voor jullie bericht.

  Door lid te worden van Tennis Vlaanderen ben je verzekerd voor sportongevallen en kan je ook online reserveren. Uiteraard, biedt het lidmaatschap bij Tennis Vlaanderen andere voordelen, voor zij die het wensen maar… zonder aansluiting bij Tennis Vlaanderen ben je niet verzekerd en is reserveren evenmin mogelijk. Lid worden bij Tennis Vlaanderen is dus nodig om te kunnen aansluiten bij TC Laarne.

  Hebben jullie nog vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om ons te contacteren!
  Wij hopen jullie te hebben overtuigd en verwelkomen jullie graag later bij TC Laarne.
  Groetjes, Mieke

 • Ann Lambrecht Posted 11 januari 2021 10:50

  Dag Mieke en Kris,
  Frank en ik zijn reeds enkele maanden lid van Tennis Vlaanderen, maar niet gekoppeld aan een club.
  Wanneer ik ons nu wil inschrijven is het niet mogelijk om een tweede lid (Frank) te kiezen, want die komt niet op de voorgestelde lijst. Wil ik hem echter als nieuw lid aanmaken, dan krijg ik de melding dat zijn profiel al bestaat. Het lukt me dus niet om ons samen (gekoppeld) in te schrijven.
  Grtjs,
  Ann

 • tennisclublaarne Posted 11 januari 2021 11:06

  Dag An en Frank, stuur je me een mailtje (tennisclub@tclaarne.be) met jullie gegevens dan kijk ik het na en zal het in orde brengen. Bedankt en leuk dat jullie erbij zullen zijn 🙂 Graag tot gauw, groetjes, Mieke

Comments are closed.